Welkom bij BK Services

BK-Services is een organisatie die als doelstelling heeft het installeren en onderhouden van besturingssystemen te vergemakkelijken.

BK-Services kan voor u de Inventarisatie en Installatie van uw pc‘s en/of laptops verzorgen.

Desgewenst kunnen wij voor u een Image van uw net geïnstalleerde systeem verzorgen, zodat u op elk gewenst moment zelf de computer terug kunt brengen in de staat zoals die werd afgeleverd door BK-Services. Wij kunnen tevens een unattended installatie CD/DVD maken met de door u geselecteerde software. Deze unattended versie is geen Image en kan dus desgewenst ook als installatiehulp voor uw andere systemen dienen. Een unattended versie heeft tevens het voordeel dat deze aangepast kan worden als er nieuwe versies van de door u gebruikte software zijn verschenen. Het enige wat u hoeft te doen is het leveren van de gewenste software met de juiste licentie code’s

BK-Services doet constant onderzoek naar stabiliteit en vernieuwing van haar producten zodat u verzekerd kunt zijn van een moderne en vooral stabile oplossing.

BK-Services kan voor u ook een PE versie leveren die in geval van een crash of ander falen u kan helpen om kostbare data veilig te stellen en eventueel uw systeem te repareren.